Opkoper van babykleding

Als opkoper van babykleding zijn wij geïnteresseerd in alle soorten babykleding. Moet jij van de overtollige babykleding af? Het verkopen van babykleding aan een opkoper kan interessant zijn. Wij kopen partijen en restanten babykleding op: van romper tot overgooier en van babybroekje tot baby sweater. Van Duinkerken Junior is een ervaren partner, die geld voor uw waar geeft. Flexibel, snel en met eerlijke prijzen. Wij helpen jou van je restvoorraad babykleding af.

Partijen en restanten babykleding opkopen

Bij Van Duinkerken Junior kopen we restanten en partijen babykleding in. Hierbij is het voor ons niet belangrijk welk merk, welke maat of wat voor soort babykleding het is. We specialiseren ons sinds 2000 in het opkopen van winkelrestanten. Dit houdt in dat we geen tweedehands babykleding of kleding van particulieren opkopen We kopen voorraden op van winkel, groothandels en fabrieken. Voorraad die in de weg staat, die al in de sale is geweest – maar die nog niet verkocht is.

Wat voor babykleding kopen wij graag in?

De babykleding die we opkopen is nieuw en van hoge
kwaliteit. Qua kleur, soort of print zijn we niet kieskeurig. Ook maakt het
voor ons niets uit of het kleding voor jongens of babykleding voor meisjes is.
Heb jij nog een restpartij staan? Je kunt contact met ons opnemen voor de
verkoop van:

  • Setjes babykleding: dit zijn combinaties die voor een prijs worden aangeboden. Bijvoorbeeld een combinatie van een rompertje, shirt en broekje, een tuniek met bijpassende babylegging of maillot of een andere combinatie van kledingstukken.
  • Newborn kleding: dit is de kleding die baby’s aan hebben als ze net geboren zijn, vandaar de term newborn. Het gaat hierbij vaak om kleine maatjes. Soms zelfs al vanaf maat 40.
  • T-shirt met korte en lange mouw: combineren kan eindeloos met handige t-shirts. Korte mouwen voor zonnige dagen en de lange mouwen voor de regenachtige of koudere dagen. Welke soort je hebt staan maakt voor ons niet uit. Ook voor restpartijen tuniekjes, babyjurkjes kun je bellen. We nemen het graag van je over.
  • Babybroeken: voor de hele kleine baby’s vaak van zachte materialen. Maar ook baby jeans of andere broeken voor baby’s kun je aan ons verkopen. Hierbij is de lengte van de broek, het materiaal of de maat niet belangrijk. We vinden het alleen belangrijk dat de kleding nieuw is en van hoge kwaliteit.
  • Babyjassen: In het begin liggen baby’s nog onder een deken in de wagen, maar naarmate ze groter worden is een jas wel handig! Ook voor baby’s zijn er winter-, zomer- en tussenjassen. Restpartij babyjassen liggen die je niet verkocht krijgt aan particuliere klanten? Wij kopen deze partij van je over.
  • Nachtkleding en pyjama’s: alles ziet er schattig uit in het klein, zo ook pyjama’s en nachtkleding voor baby’s. Heb jij een stapel liggen die je ondanks het hoge schattigheidsgehalte nog niet verkocht hebt? Denk dan eens na over opkopen door ons.
  • Rompertjes: overslagromper, envelopromper, lange mouw, korte mouw, mouwloos, uni of met print? Het maakt voor ons niet uit welke soort romper je hebt liggen. Dit onmisbare babykledingstuk nemen we ook van je over.

Seizoensrestanten babykleding opkopen

Ook voor baby’s is er seizoenskleding: baby badkleding, baby skipak of een babywinterjas. Had je groots ingekocht voor een zonnige zomer en viel deze letterlijk in het water? Of was jij voorbereid op een strenge winter en waren de vriesdagen op een hand te tellen? Dan heb je wellicht nog wat seizoensrestanten babykleding staan. Wist je dat we ook die opkopen? Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat we voor elkaar kunnen doen.

Hoe gaat het opkopen van babykleding in zijn werk?

Als Van Duinkerken Junior kleding bij jou opkoopt, dan werken we eigenlijk via drie simpele stappen.

Stap 1: je neemt contact met ons op. We nemen meestal dezelfde dag nog contact met je op. We bespreken babykleding die je kwijt wilt. Hierdoor vormen we ons een beeld van partij die we van je overnemen.

Stap 2: we geven je een eerlijke, transparante richtprijs voor de restpartij. Deze prijs maken we op basis van de indruk

Stap 3: kun jij je vinden in de richtprijs? Dan plannen we een afspraak om jouw collectie te bekijken. We kunnen altijd binnen 24 uur bij je langskomen. We snappen dat overtollige voorraad ruimte opneemt die je liever ergens anders voor gebruikt. Daarom schakelen we snel.

Wat mag jij van ons verwachten?

Als je contact met ons opneemt, dan geven we je een eerlijke richtprijs. We doen geen onzinbiedingen. We vinden het belangrijk om snel te schakelen, want we snappen heel goed je als ondernemer geen zin hebt om eindeloos te wachten. Niet op een goed aanbod en niet op je geld. Bij Van Duinkerken Junior bieden we een goede prijs voor de babykledingrestanten en zorgen we voor een discrete afhandeling.