Badkleding opkopen

Hoewel zwembaden het hele jaar open zijn, kopen de meeste particulieren hun badkleding toch rond de zomermaanden. Als voorbereiding op hun vakantie, als impuls-aankoop bij plotselinge zomerse dagen of als mode-item om mee te flaneren op de boulevard. Wat doe je als ondernemer dan met de bikini’s die niet verkocht worden, de dozen zwemshorts die nog in je magazijn staan of de rekken met onverkochte kinderbadkleding? Daarvoor bel je Van Duinkerken Junior. Wij kopen namelijk badkleding op.

Partijen en restanten badkleding opkopen

Bij Van Duinkerken Junior zijn we al sinds 2000 actief in het opkopen van allerlei soorten kleding. Zo ook badkleding. De partijen zwemkleding die te laat binnenkwamen voor het seizoen, de uitersten op de maatrange die nu als restant collectie in je magazijn liggen of de musthave die geen musthave meer is. Voor al dit soort partijen en restanten badkleding kun je bij ons terecht. Wij kopen jouw voorraad van je over, zodat jij snel weer extra (financiële) ruimte hebt.

Wat voor badkleding kopen wij graag in?

De badkleding die wij graag inkopen, moet aan twee voorwaarden voldoen. De badmode moet nieuw en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Als jouw restpartij hieraan voldoet, dan hebben wij eigenlijk verder geen eisen meer. We maken ons niet druk om het soort, de maat, de kleur of de print van de badkleding. Onderstaande categorieën kochten we al eens op van winkels, groothandels of fabrieken.

• Badpakken: we hebben al veel kleuren, maten en modellen voorbij zien komen. Strapless, met brede banden, speciaal voor het sportzwemmen, met uitsnedes, corrigerend, met ruffles, met all-overprint, in hippe kleuren of in klassieke zwart. Dus heb je dozen badpakken staan of restanten van een collectie? Opkopen is zeker het overwegen waard.
  • Bikini’s: halterbikini’s, losse tops en slips die overbleven na mix & match, tankini’s, monokini’s, strapless bikini’s, bikini’s met touwtjes: noem een soort bikini en de kans is groot dat wij ze al een keer bij iemand opgekocht hebben.
  • Strandaccesoires: alle kleding die je op het strand aantrekt. Even flaneren over de boulevard, wat drinken in een strandtent of als het ‘s avonds wat frisser wordt… Daarvoor zijn tunieken en kimono’s erg handig. Raak jij de strandaccessoires niet kwijt, maar wil je er wel vanaf? Dan is opkopen een van je opties.
  • Zwembroeken: van de allerkleinste babyzwembroeken tot stoere zwemshorts voor mannen. Van wijde surfshort tot nauwsluitende wedstrijdzwembroeken. Zolang ze nieuw en van hoogwaardige kwaliteit zijn – nemen wij ze van je over.
  • UV-badkleding: deze badkleding blokkeert schadelijke UV-straling. Deze soort badkleding kopen we zowel voor volwassen als voor kinderen in. Ook maakt het niet uit of het een UV-pak een 1 stuk of een los zwemshirt met losse broek is.
  • Merk-badkleding: ook merk badmode kopen we in. Denk hierbij aan merken als Billabong, O’neill, Vingino, Snapper Rock, Molo, Adidas, Hurley, Quicksilver, Emporio Armani, Superdry, Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Lacoste.
  • Kinderbadkleding: ook de kinderbadkleding die aan het eind van het seizoen nog bij jou in de rekken hangt nemen we graag van je over. Zowel de jongens-, meisjes- als babybadmode.

Seizoensrestanten badkleding opkopen

De meeste badkleding wordt in het voorjaar en de zomer gekocht, want dan bereiden we ons massaal voor op onze vakantie en warme zomerdagen. Maar wat doe je als je aan het einde van de zomer nog met seizoenrestanten badkleding zit? Opkopen door Van Duinkerken Junior is wellicht niet het eerste waar je aan dacht, maar behoort zeker tot de mogelijkheden.

Hoe gaat het opkopen van badkleding in zijn werk?

Wij vinden dat het opkopen van badkleding helemaal niet ingewikkeld moet zijn. Ook zijn wij van mening dat het hele proces echt niet lang hoeft te duren. Daarom werken we bij Van Duinkerken in drie simpele stappen.

Stap 1: contact opnemen. Heb je voorraad waar je vanaf wilt? Een restpartij die hopeloos in de weg staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we je collectie, zodat we ons een beeld kunnen vormen van de producten die je wilt verkopen.

Stap 2: richtprijs bepalen. Op basis van ons contact, bepalen we een richtprijs. Deze communiceren we open en eerlijk met jou als klant. We doen niet aan onzinbiedingen, want daar geloven we zelf ook niet in.

Stap 3: snel handelen. Als je akkoord gaat met de richtprijs, plannen we een afspraak in. We kunnen altijd binnen 24 uur langskomen om jouw collectie te bekijken. Als we het eens zijn, dan kunnen we – als de grootte van de partij het toelaat – alles dezelfde dag nog meenemen. We vinden het namelijk om zowel het financiële als het praktische deel snel, goed en discreet af te handelen.

Wat mag jij van ons verwachten?

Als je zakendoet met Van Duinkerken Junior, dan kun je er vanuit gaan dat we open en eerlijk communiceren. We doen geen onzinbiedingen, want daar heeft niemand wat aan. Bij ons kun je van het spreekwoord ‘Een man, een man. Een woord, een woord.’ uitgaan. Ook vinden we het belangrijk om snel te schakelen. Je kunt bij ons rekenen op snelle terugkoppeling en snel handelen. Want van lang wachten is nog nooit iemand beter geworden.