Opkoper van dameskleding

Wij zijn sinds 2000 opkoper van dameskleding. Jurken, T-shirts, tops, jeans, rokken en nog veel meer.. Heb jij dameskleding op voorraad in je magazijn? Voorraad die je letterlijk en figuurlijk in de weg staat? Denk dan eens na over dameskleding opkopen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Partijen en restanten dameskleding opkopen


Bij Van Duinkerken Junior hebben we veel ervaring met het opkopen van partijen en restanten dameskleding. Noem een maat, merk of soort dameskleding en de kans is groot dat we het al eens hebben opgekocht. Bij alles wat we opkopen vinden we het namelijk niet belangrijk welk merk het is, welke maat of welk soort kleding het is. Het enige wat we essentieel vinden, is het feit dat de producten nieuw en van hoge kwaliteit zijn. We kopen veel voorraden op van winkels, fabrieken en groothandels. Voorraad die in de weg staat, die al eens in de sale is geweest, een rage die voorbij is – alles wat nog niet verkocht is.

Wat voor dameskleding kopen wij graag in?

Alle dameskleding die we inkopen is nieuw en van hoge kwaliteit. Zodra jouw restpartij aan deze twee voorwaarden voldoet, dan zijn we tevreden. Kleur, merk, maat of soort dameskleding, dat maakt ons niet zoveel uit. Heb je nog een restant of een partij kleding voor dames staan? Bij Van Duinkerken Junior kopen we onder andere de volgende soorten kleding op:


Jurken: mini, midi of maxi? Boven de knie, op de knie, onder de knie? Jurken met lange mouwen, pofmouwen, kapmouwen, korte mouwen, blousemouwen of helemaal geen mouwen: alle soorten, lengtes, prints en modellen zijn welkom.

Shirts en tops: van basis T-shirts tot T-shirts met all-over-print en van simpele top tot over de top… Wat voor restpartij je ook hebt staan: je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Blouses: van klassieke blouse in uni-kleuren tot de it-blouse van een paar jaar terug. Ook voor dit soort dameskleding maakt het voor ons niet uit welke uitvoering jij hebt liggen.

Damesbroeken: naast de spijkerbroek in al zijn verschijningsvormen zijn er nog veel meer damesbroeken. Chino’s, leggings, jumpsuits, playsuits, tuinbroeken, shorts, bermuda’s en pantalons: het is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment waar dames uit kunnen kiezen. Heb jij een voorraad damesbroeken staan die niemand lijkt te kiezen? Laat ons dan eens een kijk nemen. De kans is groot dat wij jouw restpartij wel uit de schappen halen!

Damesjassen: waar vroeger een winterjas en een zomerjas prima was, is er tegenwoordig zoveel meer keus. Zo kijken vrouwen niet alleen meer naar het seizoen, maar ook naar de sfeer van de jas. Zakelijk, casual, sportief, casual-chique, etc. Dan kan het zomaar gebeuren dat je een jas in je collectie opneemt die niet verkoopt. Aan particulieren in ieder geval. Wel aan ons.

Truien en vesten: ideaal als item in je kledingkast. Niet in je magazijn. Deze soort dameskleding is een van de meest dankbare om op te kopen. Onze opdrachtgevers zijn vaak heel blij dat we het meenemen, want het scheelt enorm veel ruimte. Ruimte die je veel beter ergens anders voor kunt gebruiken!

Seizoensrestanten dameskleding opkopen

Niets is zo veranderlijk als het weer. Daar kun je als ondernemer, fabriek, winkel of groothandel goed last van hebben. De zomerse collectie die niet gemaakt is voor de Nederlandse zomer of de hippe winterjassen die pas binnenkwamen toen de trend alweer voorbij was: niet handig. Gelukkig zijn wij wel handig in het opkopen van seizoensrestanten dameskleding en kun je ook voor seizoensgebonden kleding bij ons terecht.

Hoe gaat het opkopen van dameskleding in zijn werk?

In het opkopen van dameskleding werken we bij Van Duinkerken Junior volgens drie simpele stappen.

Stap 1: contact opnemen. Zodra je contact met ons opneemt, komen wij vaak dezelfde dag nog bij je terug. Niet alleen als je ons belt, maar ook als je mailt of het contactformulier op de website invult. We bespreken de dameskleding die we van je mogen overnemen. Dit doen we om een beeld te krijgen van de partij die we opkopen.

Stap 2: richtprijs. Op basis van het beeld dat we hebben van de restpartij, geven we je een eerlijke en transparante richtprijs.

Stap 3: snel en discreet afhandelen. Als jij je kunt vinden in de richtprijs, dan plannen we een afspraak om jouw collectie te bekijken. We kunnen altijd binnen 1 werkdag, 24 uur, bij je langskomen. We snappen dat overtollige voorraad ruimte opneemt die je liever ergens anders voor gebruikt. Daarom schakelen we snel. Komen we tot een akkoord? Dan zorgen we dat alles snel in orde is. Zowel de praktische als de financiële kant!

Wat mag jij van ons verwachten?

We communiceren altijd open en eerlijk met je. We doen geen onzinbiedingen en schakelen snel. Jij hebt immers geen zin en tijd om te wachten. Niet op klanten, niet op ons en niet op je geld. Bij Van Duinkerken Junior bieden we een goede prijs voor de dameskledingrestanten en zorgen we voor een discrete afhandeling.