Opkoper van herenkleding

Herenkleding lijkt soms minder trendgevoelig dan dameskleding, maar niets is minder waar. Als opkoper van herenkleding helpen wij opdrachtgevers die dit herkennen. Ook met herenkleding kun je blijven zitten. Seizoensrestanten, een partij herenshirts die pas binnenkwam toen de trend ten einde liep of een voorraad broeken aan de buitenkant van de maatrange. Wij kunnen ze van je overnemen.

Partijen en restanten herenkleding opkopen

Al sinds 2000 zijn wij, Van Duinkerken Junior, als opkoper actief. Hierdoor hebben we heel wat ervaring in het opkopen van partijen en restanten herenkleding. Opkopen is ons specialisme. We richten ons op kwalitatief hoogwaardige nieuwe kleding. Deze kopen we op van winkels, groothandels en fabrikanten. We kopen dus geen tweedehands kleding van particulieren in, maar richten ons echt op de grotere partijen die met restanten in hun maag zitten. Of in hun magazijn… Want in de weg staan, dat kunnen restpartijen zeker. Letterlijk en figuurlijk. Wil je daar vanaf? Neem dan contact op!

Wat voor herenkleding kopen wij graag in?

Wij kopen nieuwe herenkleding van hoge kwaliteit. Voor ons is het niet belangrijk welke maat, welk merk, welke kleur of welke soort herenkleding er bij jou in de weg staat. Heb je nog voorraad staan die je kwijt wilt? Je kunt bij ons terecht voor het opkopen van:

Kostuums: strak in het pak, dat gaat nooit uit de mode. Maar het soort pakken dat in de mode is… dat wel. Heb je in jouw magazijn een kleur, model, soort of maat die je niet kwijt raakt? Dan kan het verkopen van deze collectie interessant zijn.

Jassen: winterjassen, zomerjassen, tussenjassen, zakelijke jassen, sportieve jassen: keuze genoeg. Dan is het jammer als de keuze van particulieren niet op jouw producten valt. Geen nood, want wij zijn niet zo kieskeurig. Wij nemen die jassen die jouw (financiële) ruimte kosten van je over.

Truien en vesten: vest, V-hals, pullover, sweaters met tekst, sweaters met print, fijne tricot breisels, merinotruien, hoodies en de klassieke coltrui: slechts een greep uit de herenkleding die we al eerder opkochten. Heb jij ook herentruien over? Dan is laten opkopen het overwegen waard.

Hemden: van slim-fit overhemd tot de originele oversized Hawaiishirts en van stoer singlet tot hemd voor onder je polo. Alle soorten, maten, kleuren, modellen en prints zijn bij ons welkom.

T-shirts en polo’s: herenshirts gaan tegenwoordig verder dan goede basics. T-shirts met een statement, merklogo of bijzondere all-overprint zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dan is het toch jammer als je een paar dozen achter hebt staan die je aan de straatstenen niet kwijt kunt. Ook voor het opkopen van heren-T-shirts, herenpolo’s en longsleeves kun je met ons contact opnemen.

Broeken: een partij krijtstreep pantalons, een restant spijkerbroeken met een bijzondere wassing of chino’s in alle kleuren van de regenboog, lange broek, korte broek, short of tailored sweatpants… Ook voor herenbroeken geldt dat wij altijd een mooie eerlijke prijs geven voor jouw restpartij.

Seizoensrestanten herenkleding opkopen

Seizoenskleding inkopen is lastig, want je bent afhankelijk van het altijd veranderlijke weer. Hoewel het spreekwoord alleen over maart en april iets zegt, lijken ook de andere maanden van het jaar soms een loopje te nemen met de weersverwachtingen. Sneeuw in april, stralende zomerdag eind oktober: daar kun je niet op inspelen. Gooide het weer ook roet in jouw eten en zit je nu met seizoensrestanten? Herenkleding opkopen is ons werk, ook als het om seizoenskleding gaat.

Hoe gaat het opkopen van herenkleding in zijn werk?

Bij Van Duinkerken Junior werken we voor het opkopen van herenkleding in drie simpele stappen.

Stap 1: contact. Je neemt telefonisch, per mail of via onze website contact met ons op. In de meeste gevallen nemen wij dezelfde dag nog contact op. Dan bespreken we samen de partij die je hebt staan. Jouw input gebruiken we om een beeld te vormen en zo de richtprijs te bepalen.

Stap 2: richtprijs. Naar aanleiding van ons gesprek krijg je van ons een eerlijke transparante richtprijs.

Stap 3: snel geregeld. Als je akkoord gaat met de richtprijs, dan plannen we een afspraak in om bij jou langs te komen. Dit kan altijd binnen 24 uur. We snappen dat je spullen hebt staan die ruimte innemen, ruimte die je als ondernemer liever ergens anders voor gebruikt. Daarom vinden we het belangrijk om snel te schakelen en te handelen.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je kunt er bij ons vanuit gaan, dat we je een eerlijke transparante richtprijs geven. We geloven niet in onzinbiedingen, wel in eerlijke en open communicatie. Bij Van Duinkerken Junior bieden we een goede prijs voor de herenkledingrestanten waar jij vanaf wilt. Ook zorgen we voor een snelle en discrete afhandeling. Van de praktische en de financiële kant. Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.