Opkoper van kinderkleding

Als opkoper van kinderkleding zijn wij altijd op zoek naar overtollige kinderkleding. Heb jij een partij kinderkleding in de weg staan? Heb je meer voorraad dan je verkocht krijgt? Wil jij deze restanten kinderkleding verkopen? Denk dan eens na of je deze kinderkleding wilt laten opkopen. Wij kopen zowel baby- als kinderkleding op. Meer weten over het opkopen kinderkleding? Lees dan nog even verder.

Partijen en restanten kinderkleding opkopen

Bij Van Duinkerken Junior zijn we als opkoper geïnteresseerd in partijen en restanten kinderkleding. Opkopen is namelijk ons vak! Al sinds het begin van 2000 specialiseren wij ons in het opkopen van winkelrestanten. We kopen dus geen tweedehands producten in en handelen niet met particulieren. Bij ons kunnen winkels, groothandels en fabrieken terecht voor het opkopen van hun overtollige voorraad. Zo zorgen wij ervoor dat jij weer geld voor je waar krijgt.

Wat voor kinderkleding kopen wij graag in?

We kopen nieuwe kinderkleding van hoge kwaliteit in. We vinden het niet belangrijk welke maat, welk merk of welke soort kinderkleding het is. Ook laten we ons niet leiden door trends, prints en kleuren. Zolang de kwaliteit goed is, kun je bij ons terecht. Heb je nog een restpartij die hopeloos in de weg staat? Je kunt contact met ons opnemen voor de verkoop van:

T-shirts en tops: hoewel een T-shirt misschien wel het meest gedragen kledingstuk voor jongens en meisjes is, kan het zijn dat jij met een partij zit die je niet verkocht krijgt. Dozen vol jongens T-shirts of eindeloze rijen met meisjes T-shirts? Wij kopen deze bij je op.

Truien, sweaters en vesten: van grof gebreide truien tot sweaters met merklogo en van een model met print tot zacht zomervestje. Het maakt niet uit of het een peutersweater in maat 98 is of een stoere sweater voor tieners in maat 188. Ook hier hebben wij interesse in.

Blouses, overhemden en tunieken: tijdens de feestdagen of voor bijzondere gebeurtenissen zijn blouses en overhemden ideaal. Maar dan moeten ze wel net gekocht worden voor kinderen… Van restpartij casual kinderoverhemden tot restanten feestcollectie: ook hier kun je contact over opnemen. Samen komen we tot een goede prijs.

Jurken en rokken: die zomerjurk die iedereen wilde hebben – maar die niemand kocht omdat de zomer letterlijk in het water viel? Die rok die twee winters geleden niet aan te slepen was en je nu aan de straatstenen niet kwijt raakt? Nemen wij van je over.

Kinderjassen: Winterjassen, zomerjassen, tussenjassen, speeljassen, sportjassen: als kind heb je tegenwoordig heel wat jassen nodig. Of toch niet? Want anders namen ze nu bij jou niet zo ontzettend veel ruimte in het magazijn in. Wil je die ruimte ergens anders voor gebruiken? Laat ons dan die kinderjassen opkopen.

Broeken en jeans: een wassing die niet in smaak viel bij je klanten? Een model wat niet lekker loopt? Kinderbroeken die je over hebt nadat de rage voorbij is? Jongens- of meisjesmodellen: wij zijn niet kieskeurig en nemen het van je over.

Accessoires: kinderbandana’s, kindersjaals, kindermutsen, kinderstropdassen en kindervlinderdassen. Hoewel het niet heel veel ruimte hoeft in te nemen, drukt het wellicht wel op je begroting. Laat ons wat meer lucht geven door het van je over te nemen.

Seizoensrestanten kinderkleding opkopen

Dozenvol dikke truien, stapels kinderbikini’s die elke keer omvallen of andere seizoensrestanten kinderkleding? Opkopen behoort tot de mogelijkheden om geld te verdienen aan de voorraad die je nog hebt staan. We vinden dit soort partijen namelijk ook interessant! Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hoe gaat het opkopen van kinderkleding in zijn werk?

Het opkopen van kinderkleding werkt bij Van Duinkerken Junior volgens drie simpele stappen:

Stap 1: contact opnemen. Je belt, vult het contactformulier op de website in of stuurt ons een mail. We nemen meestal dezelfde dag nog contact met je op. We bespreken welke kinderkleding je aan ons wilt verkopen. Dit geeft ons een goed beeld van de partij die we van je overnemen.

Stap 2: richtprijs bepalen. Op basis van het beeld wat wij hebben van je restpartij kinderkleding, geven we je een eerlijke richtprijs.

Stap 3: opkopen. Kun jij je vinden in de richtprijs? Dan komen we in de meeste gevallen binnen 24 uur bij je langs. We snappen dat overtollige voorraad ruimte opneemt die je liever ergens anders voor gebruikt. Daarom schakelen we snel. Als dit niet uitkomt in jouw agenda, dan plannen we natuurlijk een afspraak op een ander moment.

Wat mag jij van ons verwachten?

Vanaf het eerste moment dat jij contact met ons opneemt, zijn we open, eerlijk en transparant. We kennen het klappen van de zweep en hebben veel ervaring. Hierdoor doen we nooit onzinbiedingen. We schakelen snel, want weten dat jij geen zin hebt om te wachten. Niet op een goed aanbod en al helemaal niet op je geld. Bij Van Duinkerken Junior krijg je geld voor je waar en kun je rekenen op een directe en discrete afhandeling. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.