Opkoper van kleding

Kleding opkopen is voor jou interessant als je met restanten, partijen of overtollige voorraad kleding in je maag zit. Kleding die niet verkocht is, zelfs niet nadat je het afgeprijsd of voor bijzonder weinig aan de man probeerde te brengen. Deze voorraad neemt veel vierkante meters in, staat vaak in de weg en ook financieel neemt het ruimte in die je liever ergens anders voor gebruikt. Als opkoper van kleding helpen wij u graag verder. Hier lees je meer over het opkopen van partijen en restanten kleding 

Partijen en restanten kleding opkopen

Sinds 2000 richten wij ons als opkoper op overtollige partijen en restanten kleding. Zo mochten we al veel winkels, groothandels en fabrieken helpen bij het creëren van meer (financiële) ruimte. De kleding die wij opkopen moet aan twee voorwaarden voldoen: de kleding moet nieuw zijn en de kleding moet van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij kopen dus geen tweedehands kleding van particulieren in. 

Wat voor kleding kopen wij graag in?

De kleding die wij graag inkopen is dus nieuw en van hoogwaardige kwaliteit. Maar buiten die twee eisen, zijn we snel tevreden. Maten, kleuren, soorten, prints en modellen: wij zijn niet kieskeurig en nemen veel soorten kleding snel en helder van je over. Kleding die wij inkopen:

Seizoenskleding opkopen

De dozenvol winterjassen die met vertraging binnenkwamen? Die gladde stapel bikini’s die elke keer dat je er naar kijkt meer in de knoop lijkt te zitten? De rekken vol seizoenskleding die stof staan te verzamelen in het magazijn? Daar hoef je niet meer mee in je maag/magazijn te zitten. Als wij het van je overnemen weet je zeker dan je er snel vanaf bent en er een goede prijs voor krijgt. Dat scheelt jou niet alleen ruimte, maar ook een hoop ergernis. 

Opkopen van kledingrestanten

Een partij kleding die je niet aan de man krijgt of restanten van een musthave die net de verkeerde kleur had: dat kan een keer gebeuren. Maar fijn is het niet. Deze kleding kan letterlijk en figuurlijk flink in de weg staan. Herken je dat gevoel? Dan kunnen wij je helpen door jouw kledingrestanten of overgebleven partijen van je op te kopen. 

Hoe gaat het opkopen van kleding in zijn werk?

Bij Van Duinkerken Junior werken we volgens een beproefd concept van drie simpele stappen. 

Stap 1: contact opnemen. De eerste, maar o zo belangrijke, stap. Je neemt contact met ons op. Bel, mail of vul het contactformulier op de website in. Samen met jou bespreken we de partijen, restanten of overtollige voorraad waar je vanaf wilt. Zo vormen wij ons een beeld van jouw collectie.

Stap 2: richtprijs. Op basis van het beeld wat we in stap 1 hebben gevormd, krijg je van ons een richtprijs. Over deze prijs zijn we eerlijk en transparant, want niemand wil zijn tijd verspillen aan onzinbiedingen.

Stap 3: snel handelen. Ga je akkoord met onze richtprijs? Dan komen we zo snel mogelijk langs. Dit kan altijd binnen 24 uur, nadat je akkoord bent gegaan. Is de collectie van dusdanige grootte dat we hem direct mee kunnen nemen? Dan doen we dat. We zorgen hoe dan ook altijd voor een snelle, nette en discrete afhandeling van zowel het praktische als het financiële deel van het opkopen. 

Kleding laten opkopen?

Wil je meer weten over het opkopen van kleding? We vertellen je er graag over. Wat kunnen we precies voor jou doen? Vul onderstaande contactformulier in, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.