Opkoper van lingerie

Lingerie opkopen, dat lijkt op het opkopen van ondergoed. Maar toch is het niet hetzelfde. Waar ondergoed puur praktisch is, laat lingerie zien dan praktisch en mooi heel goed samen kunnen gaan. Goede lingerie maakt een goede outfit helemaal af. Heb jij goede lingerie staan, maar maken jouw klanten hun outfit er niet mee compleet ? Dan is opkopen misschien wat voor jou.

Partijen en restanten lingerie opkopen

Al sinds 2000 zijn wij als opkoper actief en kopen wij partijen en restanten lingerie op. Allerlei soorten en maten beha’s, slips en nog veel meer mooi ondergoed namen we al over. Zo hielpen we winkels, groothandels en fabrieken aan geld voor hun waar.

Wat voor lingerie kopen wij graag in?

Alle lingerie die wij inkopen is van hoge kwaliteit en nieuw. Wij kopen dus geen tweedehands lingerie van particulieren in. Zodra de kleding voldoet aan de hoge kwaliteit en de nieuwstaat, dan is het voor ons interessant. De kleur, het model, de maat, de print en het materiaal vinden we niet belangrijk. Je kunt bij ons terecht met restanten lingerie in de categorieën:

BH’s: eigenlijk kun je bij ons terecht met alle soorten beha’s. Maar om je een idee te geven, we kochten al eerder partijen bralettes, plak-bh’s, voorgevormde bh’s, niet voorgevormde bh’s, bh’s met beugel, bh’s zonder beugel, strapless beha’s, longline beha’s, T-shirt bh’s, push-up beha’s, maximizer beha’s en voedingsbeha’s.

Slips: ook hiervan hebben we eigenlijk alle modellen, printjes, kleuren en maten al eens voorbij zien komen in de afgelopen jaren. Zo kochten we de volgende soorten al op bij ondernemers: strings, brazilians, slips, boxershorts, hipsters, cheeksters, hoge taille slips en basis slips

Tops: hieronder valt lingerie zoals een body, een bustier, een slipdress, een babydoll, etc.

Corrigerend ondergoed: dit is al het ondergoed wat een deel van het lichaam camoufleert of corrigeert. Vaak zien we in deze categorie slips, body’s, broekjes, jurken en hemdjes.

Herenondergoed: ook voor het opkopen van herenslips, boxershorts, badmode en andere vormen van herenondergoed kun je contact met ons opnemen.

Merk-lingerie: soms zijn er van die merken in lingerie-land die ineens opkomen. Iedereen moet een beha van Marie-Jo, Marlies Dekkers of Calvin Klein hebben. Een rage waar je als ondernemer slim op in kunt spelen. Maar als de rage voorbij is, bestaat de kans dat jij nog met onverkochte spullen zit. Die restanten, in welke bijzondere kleur of maat ook, kun je ook aan ons verkopen.

Seizoensrestanten lingerie opkopen

Ook seizoensrestanten lingerie kunnen wij van je overnemen. We merken dat niet alle lingerie die voor de feestdagen of rond Valentijn in de winkels ligt wordt verkocht via de reguliere kanalen. Veel ondernemers komen daarom bij ons uit, want ook seizoensrestanten lingerie kopen wij op. Dit geldt ook voor alle andere soorten ondergoed, zoals bijvoorbeeld thermoshirts en thermo-ondergoed.

Hoe gaat het opkopen van lingerie in zijn werk?

Bij ons werken we met drie eenvoudige stappen, zodat het hele proces snel, effectief en discreet afgehandeld kan worden. Snel geld voor je waar dus.

Stap 1: contact opnemen. Zodra jij hebt bedacht dat je voorraad, restpartijen of restanten aan ons kwijt wil, neem je contact met ons op. We bespreken de lingerie die je aan ons wilt verkopen, zodat wij ons een beeld kunnen vormen van jouw collectie.

Stap 2: richtprijs bepalen. Op basis het beeld dat we hebben van de restanten maken wij een richtprijs op. Deze delen we eerlijk en transparant met jou, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stap 3: snel handelen. Zodra jij aangeeft akkoord te gaan met de richtprijs, plannen we een bezichtiging in van jouw collectie. We kunnen altijd binnen 24 uur bij je langskomen. We snappen namelijk dat je de (financiële) ruimte die restanten innemen liever voor iets anders gebruikt. We schakelen snel en discreet.

Wat mag jij van ons verwachten?

We communiceren open, eerlijk en transparant. Je weet precies wat je kunt verwachten. Een man, een man. Een woord, een woord. We doen niet aan onzinbiedingen, want daar heeft niemand wat aan. Naast eerlijkheid vinden we snel schakelen heel belangrijk. Dit merk jij in de snelheid waarmee we handelen. Of het nu gaat om langskomen om de restanten te bekijken of het uitbetalen als we het eens zijn geworden. Van Duinkerken Junior: open, eerlijk en snel.
Meer weten over het opkopen van jouw restanten lingerie?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Dit kan telefonisch, per mail of door het contactformulier op onze website in te vullen. We komen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur, bij je terug. We horen graag meer over de goederen die je aan ons wilt verkopen. Op basis daarvan bespreken we de mogelijkheden. Heb je nog vragen over het proces of is er iets anders wat je wilt weten? Ook voor vragen kun je ons altijd bereiken.