Opkoper van merkkleding

Hot or not: dat is altijd de vraag met merkkleding. Opkopen doen we vaak als merken een tijdlang hot waren, maar ineens uit het hart van de klant zijn verdwenen. Wij kopen originele merkkleding op. Kleding die stof staat te vergaren, ruimte en omzet kost. Want de ruimte die het inneemt kun je ook ergens voor gebruiken… Nieuwsgierig wat Van Duinkerken Junior voor jou kan betekenen? Lees dan nog even verder.

Partijen en restanten merkkleding opkopen

Als opkoper kopen we al sinds 2000 restanten en partijen merkkleding op. Dit betekent dat wij bij winkels, groothandels en fabrieken langsgaan om overtollige voorraad, partijen die niet verkocht zijn of restanten in een afwijkende kleur over te kopen. We kijken hierbij niet naar het soort kledingstuk of naar het merk van de kleding. Wel kijken we naar de kwaliteit en de staat van de kleding. Wij kopen alleen hoogwaardige kwaliteitskleding in nieuwstaat op. We kopen geen tweedehands kledingstukken van particulieren.

Wat voor merkkleding kopen wij graag in?

Zoals gezegd is de merkkleding die we graag inkopen nieuw en van hoge kwaliteit. Als jouw restpartij aan deze voorwaarden voldoet, dan zit je eigenlijk al goed. De maat, het soort of de kleur van de kleding maakt voor ons namelijk niet uit. Heb je nog een restant merkkleding staan? Je kunt met ons contact opnemen voor de verkoop van onder andere:

Damesmerkkleding: alle kleding voor dames is bij ons welkom. Niet alleen de basics, zoals jeans, T-shirts en tops. Ook tunieken, jurken, rokken, feestkleding, tuinbroeken, blouses, jassen en alle andere kleding die er voor dames op de markt is.

Herenmerkkleding: hierbij kun je denken aan formele merkkleding als kostuums, pantalons en overhemden. Maar ook de meer casual kleding nemen wij van je over: spijkerbroeken, shirts, shorts, polo’s, herensinglets, boxershorts, sokken en nog veel meer.

Jongensmerkkleding: ook kleding voor jongens kun je aan ons verkopen. Denk hierbij aan jassen, vesten, truien, jongensshirts, polo’s, lange broeken, spijkerbroeken, korte broeken, zwemshorts, ondergoed en accessoires.

Meisjesmerkkleding: een partij meisjesmerkkleding staan die je liever kwijt dan rijk bent? Je kunt bij ons terecht met onder andere: jurken, rokken, tunieken, bikini’s, badpakken, korte broeken, lange broeken, jeans, vesten, sweaters en allerlei soorten schoenen.

Babymerkkleding: ook kleding voor de allerkleinsten kochten we al vaker in. De meest schattige rompertjes, onesies, slaapzakken, babyshirts, babyjurkjes, babybroeken, sweaters en kleine vestjes.

Schoenen: niet iets waar je misschien gelijk aan denkt, maar we kopen ook restpartijen merkschoenen op. Dus heb je een partij staan die te laat binnenkwam voor de rage? Ook dan kun je bij ons terecht.

Seizoensrestanten merkkleding opkopen

De musthave warme winterjas die je inkocht toen het de hele winter niet heeft gevroren, de sweater met logo die je bij iedereen zag – maar ineens niet meer hip was of de snowboots waarvan de uitersten van de maatrange niet verkocht zijn. Wij nemen ook seizoensrestanten merkkleding van je over.

Hoe gaat het opkopen van merkkleding in zijn werk?

Bij Van Duinkerken Junior werken we volgens drie eenvoudige stappen:

Stap 1: contact opnemen. Heb je een restpartij staan waar je vanaf wilt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek over jouw restpartij. Dit helpt ons om een beeld te vormen van hetgeen wat je wilt verkopen.

Stap 2: richtprijs. Op basis van het beeld dat wij van jouw restanten hebben, geven we je een eerlijke en transparante richtprijs.

Stap 3: snel afhandelen. Nadat je akkoord hebt gegeven op de richtprijs, nemen we contact met je op om de collectie te komen bekijken. Dit kan altijd binnen 24 uur, maar hoeft niet. Komt een andere dag jouw beter uit, dan is dat geen probleem. We schakelen snel, zodat de verkoop zowel praktisch als financieel snel en discreet afgehandeld wordt.

Wat mag jij van ons verwachten?

We zijn in al onze communicatie open en eerlijk. Als we een richtprijs maken voor jouw overtollige collectie, dan kun je erop rekenen dat dit geen onzinbieding is. Ook zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. We snappen dat je geen zin hebt om op ons of je geld te moeten wachten. Bij Van Duinkerken Junior krijg je een open en eerlijke communicatie. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zorgen voor een discrete afhandeling. Niet alleen van de praktische, maar ook van de financiële kant.

Meer weten over merkkleding aan ons verkopen

Wil jij geld voor je waar? Dan horen we graag van je. Neem vrijblijvend contact op. We beantwoorden al je vragen en denken graag met je mee. Je zit nergens aan vast, maar krijgt al wel een goed beeld van wat wij voor je kunnen betekenen.