Opkoper van schoenen

Als opkoper van schoenen zijn wij altijd op zoek naar overtollige restanten. Heb jij schoenen staan die ruimte opnemen, maar niet voor omzet zorgen? Wij kopen deze partijen en restanten schoenen voor je op. Dat ene paar sneakers dat iedereen toen wilde hebben, de damesschoen die een paar jaar geleden een musthave was of een oudere collectie herenschoenen? Wij kopen de nieuwe schoenen die bij jou in de weg staan op voor een eerlijke prijs. Zo creëer je in een klap ruimte en omzet.

Partijen en restanten schoenen opkopen

Als opkoper van schoenen kopen wij partijen en restanten schoenen in. Welk merk, welke maat en welke soort maakt voor ons niet zoveel uit. Wel vinden we een aantal dingen belangrijk:

  • De schoenen die we van je overnemen zijn nieuw. Van tweedehands schoenen kunnen wij je helaas niet af helpen.
  • We kopen voorraden van winkels, groothandels en fabrieken.
  • Wij kopen alleen originele merkschoenen in.
  • Neem contact met ons op, want die willen wij van je overnemen.

Wat voor schoenen kopen wij graag in?

We vinden het belangrijk dat de schoenen die we inkopen nieuw zijn en van hoge kwaliteit. Maar de kleur, soort of vorm? Dat maakt ons niets uit. Je kunt contact met ons opnemen voor het verkopen van:

Damesschoenen: alle vormen, kleuren, soorten en maten zijn welkom bij ons. De partij sandalen van vorige zomer, de gevoerde laarzen van twee winters gelezen, de boots waar iedereen naar op zoek was – maar die je nu aan de straatstenen niet kwijt raakt, de pantoffels die je al drie keer in de sale hebt gedaan, de pump die geen hardloper bleek te zijn tijdens de feestdagen of de naaldhakken waar je al bang van wordt als je ernaar kijkt: wij nemen het van je over.

Herenschoenen: ook partijen schoenen voor mannen kopen wij bij je op. Denk hierbij niet alleen aan nette puntschoenen. Ook leren schoenen die bij jou stof staan te verzamelen, de partij sneakers die pas kwam toen de trend voorbij was of de loafers die net de verkeerde kleur hadden. Wij hebben er wel interesse in.

Jongensschoenen: voor jongens in de groei zijn schoenen niet aan te slepen. Daarom nemen we ook deze soort schoenen graag van je over. Sneakers in alle kleuren, nette veterschoenen, warme pantoffels voor de winter of vrolijke slippers voor de zomer.

Meisjesschoenen: meisjesschoenen genoeg, maar geen klanten die ze af willen nemen? Maak ruimte in het magazijn vrij door dozen sneakers, partijen ballerina’s, stapels instappers of bakken espadrilles aan ons te verkopen. En nog veel meer…

Seizoensrestanten schoenen opkopen

Als ondernemer speel je in op de wensen van de klant. En deze kunnen flink weersafhankelijk zijn. Vriest het dat het kraakt? Dan willen we massaal warme pantoffels, gevoerde laarzen en snowboots waar je geen koude tenen in krijgt. Ook als de temperatuur de andere kant op uitslaat of het vakantieseizoen voor de deur staat, ben jij er voor je klant. Jij zorgt voor fijne slippers, sandalen en waterschoenen. Maar soms… dan verdwijnt de behoefte van de klant als sneeuw voor de zon. Het gaat dooien, de lente doet zijn intrede of de hittegolf maakt plaats voor de een depressie. Dan heb jij wellicht te maken met seizoensrestanten schoenen. Opkopen door een ondernemer is dan een optie. Je kunt ook daarvoor bij ons terecht.

Hoe gaat het opkopen van schoenen in zijn werk?

Een veelgehoorde vraag: ‘Ja, maar hoe werkt het opkopen van schoenen?’ Eigenlijk veel simpeler dan je misschien denkt.

Stap 1: Je neemt contact met ons op. Tijdens een gesprek proberen we een beeld te krijgen van de schoenen die je wilt verkopen.

Stap 2: je krijgt van ons een eerlijke richtprijs voor de restanten schoenen die bij jou in de weg staan of waar je vanaf wilt.

Stap 3: richtprijs acceptabel? Dan plannen we een afspraak om de restpartij schoenen te bekijken. We komen altijd binnen 24 uur bij je langs! Overtollige voorraad wil je snel kwijt en dat snappen we! Samen komen we tot een goede prijs.

Wat mag jij van ons verwachten?

Wij handelen transparant, snel en eerlijk. Zo werken we al sinds 2000. We vinden het belangrijk om de koop netjes en snel af te handelen. Doordat we direct over geld beschikken, kunnen we snel schakelen. Niet alleen qua financiën, maar ook de eerste afspraak. Zodra je contact met ons opneemt

Vandaag nog van je restpartij schoenen af?

Heb jij liever geld voor je waar? En wil je dat het snel geregeld is? Neem dan contact met ons op. We antwoorden meestal binnen 4 uur. Samen bespreken we de schoenen die je wilt verkopen. Je krijgt van ons een richtprijs. Als je die acceptabel vindt, komen we binnen 24 bij je langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Klinkt dit je als muziek in de oren, neem dan contact met ons op!