Opkoper van sportkleding

Als je bij Google ‘opkoper van sportkleding’ hebt ingetikt, dan is de kans groot dat je een partij of restant sportkleding hebt waar je vanaf wilt. Dat is mooi, want daar hebben wij interesse in. Als sinds 2000 kopen we met Van Duinkerken Junior restanten en partijen sportkleding op bij winkels, groothandels en fabrieken. Meer weten over wat wij voor je kunnen beteken? Lees dan nog even verder.

Partijen en restanten sportkleding opkopen

Een partij sportshirts die je niet aan de man krijgt of sportleggings in de verkeerde kleur: dat kan een keer gebeuren. Maar fijn is het niet voor je onderneming. Deze sportartikelen staan vaak letterlijk en figuurlijk in de weg. Dan kunnen wij als opkoper kleding helpen. Wij kopen partijen en restanten sportkleding op. Hierbij hebben we weinig eisen, behalve dat de kleding nieuw en van hoogwaardige kwaliteit moet zijn. Ook handelen wij met zakelijke partners. We kopen dus geen tweedehands kleding van particulieren op.

Wat voor sportkleding kopen wij graag in?

De sportkleding die we inkopen hoeft echt maar aan twee eisen te voldoen: de kleding moet nieuw zijn en de kleding moet van hoge kwaliteit zijn. Het soort, de maat, de kleur, de print, het type of de print: daar hoor je ons niet over. We geven je graag een lijstje met artikelen die we al eerder inkochten.

Sportkleding heren: alle kleding voor heren die gemaakt is om in te sporten. Hieronder vallen niet alleen de standaard sportbroekjes en trainingpakken, maar ook de kleding voor sporten als hardlopen, voetballen, hockey, zaalsport, motorsport, tennis en vechtsporten.

Sportkleding dames: volleybalshirts, tennisrokjes, tops voor in de sportschool, yogabroeken of sportbeha’s: alle kleding waar vrouwen in kunnen sporten is welkom bij Van Duinkerken Junior.

Sportbovenkleding: sporttops, sportshirts, sportpolo’s, singlets, hemdjes, vesten, sweaters en alles wat we vergeten zijn. Alle bovenkleding die mannen, vrouwen, jongens en meisjes dragen tijdens het sporten vallen onder deze categorie.

Sportbroeken: dit zijn alle broeken waar je lekker in kunt sporten. Pantalons en chino’s vallen hier niet onder. Maar sportshorts, fitnessbroeken, voetbalbroekjes, trainingsbroeken en joggingsbroeken vallen zeker onder deze categorie.

Sportleggings: dit zijn nauwsluitende leggings die door het materiaal en de soort stof uitermate geschikt zijn om in te sporten. Denk bijvoorbeeld aan hardloopleggings, de korte variant, of yogaleggings, de vaak langere variant.

Sportschoenen: elke sport kent zijn eigen uitdagingen. Die uitdagingen worden makkelijker als de sporter de juiste schoen aan heeft. Heb jij nog sportschoenen voor dames, heren of kinderen staan? Wij helpen je er graag vanaf.

En meer… staat de soort kleding die bij jou in de weg staat er niet bij? De kans is wel groot dat wij er interesse in hebben. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.
Seizoensrestanten sportkleding opkopen
Skibroeken, snowboots, dunne hardloopvestjes of dikke trainingspakken: als het weer zich anders gedraagt dan verwacht kun je daar zomaar mee blijven zitten. Heb je seizoensrestanten sportkleding staan? Ook die kunnen we van je overnemen.

Hoe gaat het opkopen van sportkleding in zijn werk?

Bij Van Duinkerken Junior kopen we sportkleding volgens een eenvoudig drie-stappenplan.

Stap 1: contact. Je neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je omschrijft de collectie die je aan ons wilt verkopen, zodat wij ons daar een beeld over kunnen vormen.

Stap 2: richtprijs. Op basis van ons contact en het beeld dat we hebben van jouw restpartij maken we een richtprijs. Deze communiceren we open en eerlijk met je.

Stap 3: langskomen en handelen. Zodra jij akkoord gaat met de richtprijs, plannen we een afspraak in om langs te komen. We kunnen altijd binnen 24 uur langskomen. Samen bekijken we de collectie en komen we tot een verkoopprijs. We schakelen snel, zodat we alles snel en discreet afhandelen. Jij hoeft nooit lang te wachten!

Wat mag jij van ons verwachten?

We zijn in al onze communicatie open en eerlijk. Als we een richtprijs maken voor jouw overtollige collectie, dan kun je erop rekenen dat dit geen onzinbieding is. Ook zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. We snappen dat je geen zin hebt om op ons of je geld te moeten wachten. Meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer weten over sportkleding aan ons verkopen

Ben je het zat dat die restanten sportkleding in de weg staan? Wil je meer ruimte voor nieuwe dingen, zowel in je magazijn als financieel? Je kunt altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel, mail of vul ons contactformulier in. Je zit nergens aan vast. We gaan open en eerlijk met je in gesprek om de mogelijkheden door te spreken. Lijkt het je wat? Dan schakelen we snel. Moet je er nog even over nadenken of vind je het (nog) niks? Even goede vrienden.